Cercar

Inici -> Actualitat

El batle José Hila i el regidor Adrián García visiten l'IMI

Palma, 14 de març de 2017.-

Aquest matí, el batle José Hila va visitar les instal·lacions de l'Institut Municipal d'Innovació de Palma acompanyat del regidor de l'àrea, Adrián García. El batle va remarcar el compromís de l'equip de govern en la defensa de l'IMI i dels canvis profunds que s'estan duent a terme durant aquesta legislatura per a la millora del servei que es presta a l'Ajuntament i a la ciutadania palmesana, entre els quals tenen un paper fonamental l'elaboració dels nous plecs TIC i la finalització del contracte amb l'actual empresa informàtica.

Visita Batle a l'IMI març 2017

El batle va manifestar novament el compromís en la necessitat de recuperar el control de la informàtica municipal i poder avançar per millorar novament a l'IMI com un puntal d'innovació i desenvolupament com ja ho va ser en temps anteriors.

Per la seva banda el regidor Adrián García, va realitzar un resum de les principals actuacions que s'han impulsat des de la direcció de l'IMI i que suposen una defensa clara de la pervivència de l'IMI com un organisme autònom amb present i futur en la dinàmica de funcionament municipal.

Data darrera modificació: 16 de març de 2017

© Ajuntament de Palma - SmartOffice Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010
Correu electrònic: smartoffice@palma.cat