Cercar

Inici -> Actualitat

L'Ajuntament de Palma participa en el 8è Fòrum 'Greencities' d'Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana

23 de maig de 2017

Aquesta trobada que agrupa institucions i empreses es celebrarà els dies 7 i 8 de juny al Palau de Fires i Congressos de Màlaga

En representació de Cort, hi acudiran el regidor d'Economia, Hisenda i Innovació, Adrián G. Campos, i el coordinador de l'Smart Office de Palma

Palma, 22 de maig de 2017.- L'Ajuntament de Palma serà present al 8è Fòrum 'Greencities' d'Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana, que es celebrarà els dies 7 i 8 de juny al Palau de Fires i Congressos de Màlaga. El regidor d'Economia, Hisenda i Innovació, Adrián García Campos, hi acudirà acompanyat del coordinador de l'Smart Office Palma, Tomeu Crespí Seguí.

Es tracta d'una trobada que agrupa administracions públiques i institucions amb professionals vinculats al desenvolupament de smart cities amb l'objecte de presentar i posar en comú solucions i casos d'èxit per satisfer la demanda municipal i generar oportunitats de negoci.

Entre els continguts de Greencities 2017 destaca el Pla Nacional de Ciutats Intel·ligents, elaborat per la Secretaria d'Estat per a la Societat de la Informació i l'Agenda Digital (SESIAD) -depenent del Ministeri d'Indústria, Energia i Agenda Digital- juntament amb AENOR. Aquest constituirà enguany un dels eixos principals de Greencities, que englobarà el Fòrum TIC & Sostenibilitat, el GreenLab -zona de presentacions institucionals i comercials- i la zona expositiva.

Un any més, el fòrum 'Greecities' convoca a professionals, empreses i representants d'administracions públiques i institucions vinculats a l'edificació i rehabilitació sostenible, l'eficiència energètica i el desenvolupament de ciutats intel·ligents, la governança, el medi ambient, la mobilitat intel·ligent i les oportunitats de finançament.

Les ciutats participants en el networking de Greencities podran, a través d'una eina de cites en línia, tancar reunions per debatre, cooperar, generar acords comercials i plantejar iniciatives i projectes a altres ciutats, participants i expositors presents en el Fòrum.

Més informació a:
www.greencitiesmalaga.com

Data darrera modificació: 23 de maig de 2017

© Ajuntament de Palma - SmartOffice Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010
Correu electrònic: smartoffice@palma.cat