Cercar

Inici -> Actualitat

Palma participa a la segona edició de l'Smart Island World Congress

4 de maig de 2018

2a. edició Smart Island World Congress

Els dies 23 i 24 d'abril es va celebrar la segona edició del Smart Island World Congress, a Magaluf, Calvià.

Organitzat per Fira de Barcelona, ​​amb el suport del Govern dels Illes Balears, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Calvià, el congrés va tenir com a principals eixos temàtics la indústria turística, els reptes en innovació de futur que afrontaran les illes i els seus recursos propis.

L'Ajuntament de Palma a través de les diferents àrees SmartOffice, EMT, Infraestructures, Palma Activa, EMAYA van exposar els seus projectes de Smart City a l'estand del propi Ajuntament de Palma. A més Adrián García el regidor d'Hisenda i Innovació ha explicat a una taula rodona la estratègica Smart City i d'Innovació del consistori per als propers 10 anys.
A la resta de ponències procedents de més de 100 illes i 95 ponents es van abordar qüestions com el turisme intel·ligent i sostenible, el benestar social, el patrimoni cultural, l'estacionalitat, les startups, les incubadores empresarials, la connectivitat mòbil, la resiliència climàtica, les energies renovables, la gestió de residus, o les infraestructures.

Així mateix, i com ja va succeir en l'edició passada, el certamen també va disposar d'un espai expositiu amb una vintena d'empreses participants, entre les quals destaquen companyies com Orange, IOTLABS, Grup Etra, Wongo, Tirme o Meliá Hotels International.

Data darrera modificació: 4 de maig de 2018

© Ajuntament de Palma - SmartOffice Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010
Correu electrònic: smartoffice@palma.cat