Cercar

Inici -> Actualitat

L'IMI entrega 60 ordinadors a 11 entitats del tercer sector

9 de juliol de 2018

Palma, 9 de juliol de 2018.- L'Institut Municipal d'Innovació (IMI) ha entregat 60 ordinadors a 11 entitats del tercer sector a petició de l'Àrea de Benestar i Drets Socials.. L'IMI està duent a terme un pla de renovació dels equipaments municipals. Els aparells que s'han entregat a les entitats es troben en bon estat i se'ls ha fet un posada a punt. A més, se'ls ha instal·lat software lliure amb un paquet d'ofimàtica.

Les entitats que han rebut ordinadors han estat Dentistes sobre rodes, Espiral, Coordinadora Balears, Esplai Jovent, Grec Mallorca, Intress, Girasol, Irefrea, Naum, Patronat Obrer i Càritas Mallorca. A l'acte d'entrega hi assistiren els regidors de Benestar i Drets Socials i d'Economica, Hisena i Innovació, Mercè Borràs i Adrián García, respectivament.

L'Institut Municipal d'Innovació està afrontat un procés de renovació i actualització dels equips informàtics de l'Ajuntament per tal de millorar els serveis municipals que es presten al ciutadà. Per aquest motiu, s'han catalogat una sèrie d'equips informàtics que no compleixen amb els paràmetres necessaris per al desenvolupament de les tasques pròpies de la funció pública però sí que poden tenir un ús adequat per a altres fins.

Entrega dels ordinadors.

Data darrera modificació: 22 d'agost de 2018

© Ajuntament de Palma - SmartOffice Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010
Correu electrònic: smartoffice@palma.cat