Cercar

Inici -> Actualitat

Ajuntament de Palma present al Smart City World congress de Barcelona

21 de novembre de 2018

Ajuntament de Palma al SCWC - BCN

L'ajuntament de Palma i diferents departaments varen acudir el 14 de novembre al SCWC de Barcelona per visitar els principals stands i anunciar accions en materi de Smart mobility a #Palma.


Infraestructures instal·larà 10 punts de càrrega gratuïta per a vehicles elèctrics a fanals de Palma

16 de novembre de 2018

El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, va assistir ahir a l'Smart City Expo World Congress a Barcelona

Palma, 16 de novembre de 2018.  La Regidoria d'Infraestructures i Accessibilitat instal·larà 10 punts de càrrega gratuïta per a vehicles elèctrics a fanals de diferents barriades de Palma, amb l'objectiu de seguir apostant per una mobilitat sostenible. Així ho ha anunciat el regidor Rodrigo A. Romero després d'assistir ahir a una taula rodona organitzada per CITELUM a l'Smart City Expo World Congress de Barcelona, amb el títol "Existeix un model únic d'Smart City?".


El regidor de l'Ajuntament de Palma es va referir a la gestió dels recursos naturals com l'element que "ha de determinar el model smart" de la ciutat. També hi varen intervenir Cristina Castells, gerent de l'Agència Local d'Energia de l'Ajuntament de Barcelona; Miguel Ángel Castellón, primer tinent de batle i regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge de l'Ajuntament d'Almeria; Cristian Riera, cap de Serveis, Instal·lacions i Equipaments Públics i Energia de l'Ajuntament de Lleida; Víctor Martínez, director de Gestió de Qualitat Urbana i Mobilitat de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès; Alfonso Molina, consultor i exregidor de l'Ajuntament d'Eivissa; Albert Moles, director general de FEDA Andorra; Joana Barbany, directora general de la Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, i Carmen Muñoz, directora general de CITELUM, qui va manifestar que "la Smart City no existeix, els intel·ligents són els ciutadans".


En aquesta línia es varen desenvolupar la major part de les intervencions dels participants de la taula rodona, que varen fer èmfasi en la idea que són els ciutadans i ciutadanes els qui, amb les seves decisions, marquen el camí de les decisions a prendre per part de les administracions. Això implica que, davant dels diferents perfils que ciutats que existeixen al món, amb els seus condicionants i la seva personalitat, el disseny de cada Smart City depengui de la idiosincràsia pròpia de cada ciutat.

Data darrera modificació: 21 de novembre de 2018

© Ajuntament de Palma - SmartOffice Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010
Correu electrònic: smartoffice@palma.cat