Cercar

Inici -> Actualitat

La Smart Office Palma acudeix a l'Smart City Expo World Congress 2019

15 de novembre de 2019

SaveTheDate_IN_blue-1024x585

Smart City Expo World Congress (SCEWC), el principal esdeveniment internacional sobre ciutats intel·ligents, que se celebra entre el 19 i el 21 de novembre -en el recinte de Gran Via- sota el lema Cities made of Dreams, mostrarà com el somni de la ciutat intel·ligent es converteixen en realitat en una edició, la novena, de rècord: 1.000 expositors, 700 ciutats presents, a través d'un important nombre d'alcaldes i ministres de diferents parts del món, més de 400 ponents de camps que van des de la tecnologia i la governança intel·ligent fins a l'economia compartida i la mobilitat. Es cobriran temes com a ciutats impulsades per dades, 5G i el futur de connectivitat, ciutats resilients, gentrificación, sistemes de transport innovadors, governança multinivell, economia col·laborativa, economia circular i ciutats inclusives.

La Smart Office Palma present en el SCEWC

La Smart Office Palma dependent de la Regiduría d'Hisenda i Innovació, estarà present amb una agenda de treball que passarà el dimarts 19 (de 9 a 11:30h) per la representació en el comitè tècnic de la RECI en el grup d'innovació social i subgrup smart destination , seguirà la resta de la jornada amb l'assistència a diferents panells i estand de les principals eines per a les Smart Cities així com diferents reunions per a l'impuls dels projectes estratègics del Pla d'innovació i Smart City 2018-2022 de l'Ajuntament de Palma.

L'Agenda continuarà el dimecres 20 amb la participació en el pròxim "Desdejuni Sectorial: Smart Cities" que tindrà lloc el dimecres 20 de novembre en el SCEWC (de 9 a 11.30 h). Aquest esdeveniment està organitzat per enerTIC, Plataforma Tecnològica de referència que agrupa les empreses líders de solucions per a la millora de l'eficiència energètica i la sostenibilitat.

En la seva edició de 2019 el programa de SCEWC s'estructurarà en cinc eixos temàtics: Transformació digital, Medi ambient urbà, Mobilitat, Governança i finances, i Ciutats inclusives i compartides.

Data darrera modificació: 15 de novembre de 2019

© Ajuntament de Palma - SmartOffice Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010
Correu electrònic: smartoffice@palma.cat