Cercar

Inici -> Actualitat

Palma present en la III trobada de gestors de la xarxa de destinacions turístiques intel·ligents

16 de desembre de 2019

Palencia RED DTI

L'Ajuntament de Palma a través de la Regidora de Turisme Elena Navarro , el gerent del Palau de Congressos de Palma José Maria Gozález i un tècnic de la Smart Office acudeixen a la III Trobada de gestors de la Xarxa DTI, celebrat a Palència, amb la partició de més de 30 destinacions.


Durant la trobada, els gestors han coincidit en la necessitat de treballar conjuntament i amb els membres col·laboradors de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents per a atendre les noves demandes del turista, cada vegada més tecnificat, però també preocupat per l'impacte mediambiental del turisme.

L'Ajuntament de Palma en aquesta ocasió va presentar la bateria d'actuacions relacionades amb el model de destinacions turístiques intel·ligents basat en cinc eixos d'actuació -governança, innovació, sostenibilitat, accessibilitat i tecnologia Sostenible inclosos en el seu Pla Estratègic d'Innovació i Smart City 2018-2022 i en l'estratègia d'innovació de la Fundació de Turisme Palma 365.

Aquesta trobada ha inclòs com a novetat la participació dels membres col·laboradors, amb el que s'ha pretès donar resposta a algunes de les problemàtiques identificades. Entre els membres es trobaven empreses com Mastercard, Amadeus, Wiongo, Intel·ligència Turística, Smartvel, Kido Dynamics, My Smart Beach, Enerlis, TMR Experience, Olé Agency o GVAM.

+ info a:


Smartttravel


Tecnohotelnews

 .

Galeria multimedia

Imatges

Accions Palma DTI 2019-2022 Conclusions-01 III Red DTI Conclusions-02 III Red DTI

Data darrera modificació: 17 de desembre de 2019

© Ajuntament de Palma - SmartOffice Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010
Correu electrònic: smartoffice@palma.cat