Cercar

Inici -> Actualitat

S'obre licitació de la Infraestructura de Dades Espacials (IDE) de l'Ajuntament de Palma

15 de gener de 2020

IDE Palma


Divendres passat 10 de Gener l'Institut Municipal d'Innovació de l'Ajuntament de Palma, dependent de l'Àrea d'Hisenda, Innovació i Funció Pública va posar en marxa la nova licitació per a implantar una IDE.

Una IDE és una infraestructura encarregada d'orquestrar els processos d'homogeneïtzació i publicació de la informació de base espacial de les diferents unitats de gestió de l'Ajuntament de Palma. El terme "Infraestructures de Dades Espacials" (IDE) sol utilitzar-se per a indicar el conjunt bàsic de tecnologies (plataforma), polítiques, estàndards i acords destinats a facilitar la disponibilitat i l'accés a informació espacial. Les IDE proporcionen una base per a la cerca, avaluació i explotació de la informació espacial per a usuaris i proveïdors de tots els nivells de l'administració, el sector comercial, organitzacions sense ànim de lucre, el sector acadèmic i els ciutadans en general.

Aquesta licitació suposa principalment el primer pas per a una ordenació de la producció d'informació geogràfica i serveis dins de l'Ajuntament de Palma. Permetrà a més avançar cap a la consecució de la directiva Europea d'obligat compliment INSPIRE, i el desenvolupament d'un Geo-portal amb accés públic des d' Internet amb l'objectiu de consultar, realitzar cerques i explotació d'informació municipal.

Aquesta acció està emmarcada dins de l'actual Pla estratègic d'Innovació i Smart City de l'Ajuntament de Palma. Concretament suposa la primera fase per a la implantació d'una Plataforma tecnològica Smart City, transversal a tot l'ajuntament. Aquest Pla compta amb la col·laboració de les diferents àrees municipals.

El pressupost base de licitació de la IDE és de 155.781,39 € i el termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim 21 de Febrer. Consulta la informació de la licitació en la Plataforma estatal de contractació del sector públic

Link: Plataforma de contractació de l'Estat

Data darrera modificació: 15 de gener de 2020

© Ajuntament de Palma - SmartOffice Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010
Correu electrònic: smartoffice@palma.cat