Cercar

Inici

L'Ajuntament de Palma present a les I Jornades de Geo Tecnologia de les Illes Balears

4 d'abril de 2022

I Jornada Geotecnologias

L'Ajuntament de Palma va estar present el passat divendres 25 de març a la I jornada de Geo tecnologia de les Illes Balears, organitzada pel Servei d'Informació Territorial de les Illes Balears (SITIBSA) i la Universitat de les Illes Balears (UIB). 

En aquestes jornades es van donar cita tots els professionals de diferents administracions públiques que treballen en diferents projectes relacionats amb les tecnologies de geo informació. 

En aquesta ocasió l'Ajuntament de Palma va estar present amb representants de diferents àrees municipals i de la Comissió tècnica municipal GIS/IDE on van exposar els seus treballs i avenços en aquesta matèria. Concretament, van participar des d'Urbanisme Toni Piña amb el nou Visor del PGOU, Infraestructures amb la seva aplicació de geo informació d'obres públiques, EMAYA amb el seu nou projecte de migració cap al nou GIS. Des d'IMI el departament de cartografia exposant el seu nou Pla d'acció i finalment el departament d'e-admin i Smart City amb la coordinació del projecte municipal del primer geo portal i la Infraestructura d'informació espacial: IDE Palma. 

Tota la informació i detalls al següent link: https://sites.google.com/view/tig2022-illesbalears/inicio

Data darrera modificació: 4 d'abril de 2022

© Ajuntament de Palma - SmartOffice Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010
Correu electrònic: smartoffice@palma.cat