Cercar

Inici -> Actualitat

Les noves oficines de l'IMI aprofundiran la transformació de la façana marítima i el nou districte tecnològic.

28 de febrer de 2017

L'IMI té previst traslladar-se abans de finals de 2018 a les dependències municipals situades en el parc dels Ceibos.

Adrián García: "Modernitzam les dependències amb consciència de futur i per a millorar el servei pel funcionari i el ciutadà"

Antoni Noguera: "Estam plantejant una altra ciutat, un altre model econòmic i sobretot una ciutat amb una economia molt més creativa"

Vídeo roda de premsa

Noves oficines de l'IMI

Palma, 28 de febrer de 2017.- El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, i el regidor d'Economia, Hisenda i Innovació, Adrián García, acompanyats del gerent d'Urbanisme, Joan Riera, i el gerent de l'Institut Municipal d'Innovació (IMI), Óscar Cereijo, han informat avui del projecte de trasllat de l'IMI a les seves noves oficines, que estaran situades en les dependències municipals del parc dels Ceibos a la façana marítima de Palma.

García ha destacat que aquesta actuació s'emmarca en el compromís de l'equip de govern "de potenciació de l'IMI i de recuperació del seu potencial tecnològic". El regidor ha afirmat que en aquest sentit ja s'han duit endavant una sèrie d'actuacions com "un pla de renovació d'equips informàtics, que no es feia des de fa 4 anys, l'aposta per equip tècnic municipal, valorant els tècnics de l'IMI i recuperació del control informàtic per avançar cap a l'administració electrònica".

El trasllat a la nova seu permetrà la modernització de les dependències i es fa "pensant en el futur per a millorar el servei tant pel funcionari com per la ciutadania" ha apuntat García.

Noguera ha contextualitzat aquesta intervenció dins "uns dels projectes de transformació més importants de la ciutat, com és el del districte tecnològic i cultural, conjuntat amb la façana marítima de la ciutat". Noguera ha descrit que es podrà fer un passeig "des del Solleric fins a Ses Voltes, on estaran ubicades les arts visuals, després es podrà seguir fins al nou local de l'IMI, com a punt tecnològic municipal, a poques passes l'edifici de Gesa, punt d'innovació i creació digital i el Palau de Congressos, element que ha d'ajudar a desestacionalitzar, per a seguir cap Nou Llevant i La Soledat, on trobarem la Caixa de Música i acabaríem a la fàbrica de Can Ribes que es dedicarà a les arts escèniques".

"Estam plantejant una altra ciutat, un altre model econòmic i sobretot una ciutat amb una economia molt més creativa i aquí l'IMI hi té un paper molt important" ha afirmat Noguera.

Joan Riera ha explicat que les noves oficines ocuparan un espai d'uns 1.500 metre quadrats i donaran cabuda en el centenar de treballadors actuals de l'IMI, a més de la vintena de treballadors externs. També s'ha previst l'apertura d'una cafeteria que tendrà una superfície d'uns 400 metres quadrats.

Óscar Cereijo ha destacat també que les noves oficines permetran unificar els diferentes departaments de l'IMI "com el catastre, cartografia o informàtica el que suposarà un servei molt més accessible i obert per a la ciutadania". A més s'estalviarà en lloguer de locals externs a l'Ajuntament i serà un edifici més eficient energèticament.

Les obres per a l'adaptació de l'espai a les noves oficines de l'IMI podrien estar adjudicades abans de final d'any i estar enllestides a l'estiu del 2018, per a poder efectuar el trasllat abans d'acabar l'any. Per aquest projecte s'ha acordat una partida del fons de la Llei de Capitalitat, que està pendent de signatura.

Enllaços addicionals

Data darrera modificació: 2 de juny de 2017

© Ajuntament de Palma - SmartOffice Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010
Correu electrònic: smartoffice@palma.cat